Saturday, September 11, 2010

Sedihnya Hati

                                                        
                                                  
Salam aidilfitri,
    Entry ni lebih kurang cam nak luahkan rasa sedih apyzs terhadap vote yang apyzs dapat semalam.apyzs ingatkan ni dah merupakan blog terbaik yang apyzs buat,rupanya...
citernya macam ni,semalam apyzs buat ruangan untuk blogger vote tentang blog apyzs ni.Then,untuk menjana traffik apyzs pown cari la tips2 yang boleh dipratikkan dalam blog DJ.setelah baca entry DJ,apyzs pon mula la langkah yang sepatutnya.
   Lepas apyzs tgok statistik apyzs kat nuffnang hari ni,apyzs appy sangat sebab ada beberapa orang yang masuk intai dalam blog apyzs yang baru bertapak dalam dunia internet ni..Apyzs berterima kasih kepada blogger2 ni sebab keikhlasan hati mereka dalam penilaian...
Tapi setelah apiz masuk blog apyzs,apyzs tengok ruangan vote tu semuanya menyedihkan apyzs..Ye la,mane taknya semuanya vote yang memaksakan apyzs agar menutup blog apyzs.
   Tapi walaubagaimanapun tempoh vote masih tinggal 29 hari lagi.apyzs tak kan berputus asa selagi tempoh votenya belum tamat..Harap lepas ni apyzs dapat vote yang boleh menggembirakan hati apyzs yang berduka ni.Tunggu entry resultnya nanti..

3 comments:

BeaN MorENo said...

Buat blog memang macam ni...kadang2 diorang berguaru..so kalau nak maju sila ada go go attitude baru boleh maju!

apyz's said...

betul 2 bean moreno..

apyz's said...

betul 2 bean moreno..