Sunday, September 15, 2013

Dinner Terakhir Budak Diploma

Hey readers:)

Enjoy! Tu la yang aku boleh gambarkan bestnye dinner malam tu. Memang meriah. 

Dinner yang bertemakan "Red, Black & White" malam tu dianjurkan oleh ASCAPS, timo kasih yo!

Malam itu adalah sebagai kenangan terakhir untuk kami bersama setelah hampir 5 semester kami berjuang di kampus Dungun ni atau lebih dikenali sebagai "UiTM Resort Campus"..

Antara moments pada detik itu:

Kami enjoy!

With the King of the night

Our table

Ni pulak budak laki kelas aku, ya! Kami mmg rapat..

Terima Kasih sahabat:)
-Batch DPA 2011-

Wednesday, July 31, 2013

Rasa nak berbisnes?

Bosan gila awal bulan julai tahun ni, then saja surfing2.. Papppp, terbuat la bisnes pakaian online.. 
Korang kalau nak beli dialu-alukan la ye pergi ke website ni http://www.kampusniaga.com... Macam2 jenis baju ada.. Yang paling penting sekali kualiti..aku memang jenis yang pentingkan kualiti gila dalam memilih barangan ni so konsep aku terapkan dalam website aku pun macam tu jugak..sekarang ni aku ade buat opening promotion y akn tamat hujung bulan september ni.. So ape kata korang rembat satu, nak lebih lagi bagus.. Nanti aku ejaskan diskaun cantik punya kat korang semua.. Come on give me your support.. I really need it..ok kat bawah ni aku sediakan sedikit baju2 y aku jual..




Banyak lagi kat website: www.kampusniaga.com