Tuesday, January 18, 2011

iPad keluaran Apple Malaysia

Fuhhhh memang gempak laa kalau apyzs ada iPad keluaran Apple Malaysia ni...Yer laa tengok dari fungsi iPad Apple Malaysia ni yang boleh akses internet,nipis,dan keringanannya yang lebih senang untuk bawa ke mana2 memang rasa nak beli jer iPad ni...Eee,geram betul laaa.

Selain tu,iPad Apple Malaysia ni juga membolehkan kita bermain games2 yang berkapasiti besar seperti Fifa,Need For Speed,Grand Theft Auto(GTA),dan macam2 lagi..Fuhhh,iPad keluaran Apple Malaysia ni memang boleh memaksimumkan kepuasan laaaa,haha..!

Okey la,citer panjang2 kalau tak tau harga tak guna jugak kan..Emmm,harga iPad keluaran Apple Malaysia ni  lebih kurang RM 1800 camtu laaa..

Okey,kalau korang nak tau lebih lanjut tentang iPad keluaran Apple Malaysia yang apyzs citer ni,korang boleh klik sini yer...


P/s: ada tak sapa2 nak hadiahkan iPad keluaran Apple Malaysia ni kat apyzs,huhuhuhu...!

1 comment:

efa said...

ipad mahal bebenor la apyzs..tak mampu hoho but nice uhuk