Wednesday, January 19, 2011

Mencari Sponsor untuk Contest di blog apyzs

apyzs blog contest














Hye semua...
Hmmmm,bangun pagi rasa cam nak buat contest laaa plak...So,biasa laaa kan,modal kurang so kena laaa cari sponsor kan,hehe..
Cara contest ni akan dibuat belum difikirkan lagi,sebab nak cari sponsor dulu.Yer laa kan kalau fikir awal2 tapi nanti tak ada yang ingin sponsor,buat penat jer fikir,betul x?huhu!
Ok,sesapa yang rasa nak promosi blog kesayangannya tu boleh laaa try sponsor yer.Tapi apyzs tak nak sponsor yang banyak syarat2 sangat taw.Bukan apa kesian kat orang yang nak participate tu nanti,macam2 kena buat untuk join.Bagi syarat2 yang simple dah laa keyh.Hadiah yang nak diberi tu tak kisah laa dalam bentuk apa sekalipun.Tapi dalam bentuk tunai akan diutamakan..
Harap maklum yer,apyzs sendiri akan memilih sponsor yang sesuai dengan contest apyzs ni,so maksudnya,setiap sponsor akan dipilih terlebih dahulu..
Hmmm,lupa pulak,sesapa yang berminat untuk sponsor sila email ke m.apeez@yahoo.com

P/s: Harap2 ramai laa yang akan sanggup menjadi sponsor,Thankz!

No comments: