Thursday, November 17, 2011

Tidak kusangka

Tak sangka cepat betol hari berlalu. Sedar tak sedar dah sebulan lebih aku cuti sem. Dan selama tu lah aku enjoy abis.

Tapi cuti aku stay tinggal lg 2 hari ni aku terasa amatlah bosan sebab member aku dah cau dari sini. Diorang dah kena masuk uitm. Second intake.

Aku masuk lambat sikit daripada diorang sebab aku ni kan senior. Hihi senior la sangat, baru part 2 dah berlagak:-P

No comments: