Tuesday, May 1, 2012

Cari Pengalaman

Hello guys..hehe! Finally i got a job during this semester holiday..

Semalam berdebar-debar gila sebab hari ni dah nak kena masuk keje.Tak sangka pulak secepat ni aku boleh menyesuaikan diri.

Manager pun jenis yang tak berlagak,kerja orang bawah pun dia tolong buat jugak memang sempoilah...

Hmmmm..ni yang paling best,disebabkan aku dah ada pengalaman sebagai cashier kat carrefour dulu,esok aku tak payah buat lagi kerja2 cleaning kat 7-eleven tu,esok aku dah boleh bukak counter..kalau diikutkan seminggu taw kena buat kerja cleaning sebagai syarat staff baru.nasib baik la aku dah ada pengalaman.Interview hari tu pun lancar je aku jawab.

7-eleven,now i am a part of yours.Thanks:)


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

Faizul Osman said...

selamat berkerja... ia adalah satu ibadah...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/05/lawatan-ke-mahkamah-syariah.html