Saturday, June 8, 2013

Final Semester!

Salam kawan2.maaf yer lama tak mengupdate blog ni..biasalah lelaki,commitment untuk benda2 macam ni agak kurang sikit.. So,finally sedar tak sedar aku sudah bergelar pelajar public admin semester akhir. Iaitu bermakna aku sudah dua tahun belajar kat dungun atau digelar kampus pantai oleh pelajar2 UiTM. Takde ape sangat yang nak diceritakan just aku mengharapkan last semester ni aku berjaya menghabiskan papers tanpa repeat dan ya aku berhajat untuk mengulangi kembali dean list y alu pernah dapat pada semester ke-3 dulu. Tapi entahlah..subject agak berat nanang gak la semester ni.. Gila ko, takde mengira langsung, semua stok menghafal punya subjek je ni.. Ape2 pun doakan ye wahai teman2..akhir kata peace yo!!

No comments: