Thursday, September 16, 2010

Terima Kasih Nuffnang


Salam blogger,
Wah dah jadi blogger tegar la apyzs ni,hehe..Ye la sejak wujud blog apyzs ni tiap2 malam asyik buat entry je.Asyik buat entry je tapi berapa kerat je yang masuk blog apyzs ni,tu pun entah berminat ke tak pun apyzs tak tau..tak pe la,nak buat macam mana blog masih baru..
Terima je la hakikat..

Ok la,kali ni nak citer pasal nuffnag pulak..Korang ada terbaca tak pasal nuffnang kat  ruangan infiniti paper kosmo semalam(15 september 2010)?Kat sini apyzs nak ceritakan kat korang semua apa yang
menarik perhatian apyzs bila baca artikel tu..

Bila malam menjelma,macam biasa la kena cari idea baru untuk tulis entry.Tu la rutin apyzs sekarang sebagai blogger..Ye la nak jadi blogger yang success la katakan.hehe...ok,berbalik pada cerita nuffnag tadi....
,apyzs tertarik sangat dengan budaya kerja yang community ni amalkan,Santai je,pergghhh,memang tak tension la kerja macam ni..

Lagi satu,apyzs memang tabik la dekat 3 orang blogger ni..Diorang telah berjaya dalam kehidupan mereka sebagai seorang blogger dan sekaligus mampu menjana pendapatan lumayan dengan hanya mendaftar dan memaparkan iklan nuffnang..

Blogger pertama yang disenaraikan dalam artikel tu ialah Mira Abu Bakar(kak Red) dengan blognya
www.redmummy.com.Kak Red kita ni mempunyai traffik sebanyak 4 juta yang berpendapatan Rm100 000 sebulan.Blogger lagi sorang ni boleh tahan jugak,Vivy Sofinas yang baru berusia 23 tahun tapi telah mampu menjana RM10 000 sebulan dengan blognya www.proudduck.com.Dalam artikel yang ditulis oleh Rosmalina
Abd. Kadir tersebut,Nor Izdyani Musawir,20 tahun, juga tersenarai dalam blog pilihan.Walaupun masih baru
tetapi beliau telah berjaya sekurang-kurangnya RM2000 sebulan melalui blognya yang di url kan sebagai
www.sayesayangiz.blogspot.com.

Wah berjaya betul la diorang ni,bila la agaknya apyzs akan berjaya seperti blogger yang dalam senarai tu..
Rasanya mimpi pun belum tentu lagi..:-(

No comments: