Wednesday, September 15, 2010

Wajah Baru

TEMPLATE LAMA
      
           
                                                                 TEMLATE BARU


Salam blogger,
    Hah idea entry apyzs pada kali ni datangnya dari kakak DJ kita.Sebab komen DJ lah entry ni dapat diwujudkan.Apa yang apyzs maksudkan ni?x faham laa...memang la x faham apyzs belum story lagi,tadi tu baru intro..

    Story dia berbunyi macam ni,ada seorang blogger yang disegani oleh para2 blogger lain pada masa kini telah meninjau masuk blog apyzs.Siapa lagi kalau bukan kakak dj kita..Lepas DJ membelek blog apyzs.....
,apa lagi pecah laa lobaaannnngggg yang aku ni tiru design blog dia...Tapi sebenarnya bukan niat apyzs nak tiru design tu..Kepala otak ni yang salah..Dia yang terpesona sangat dengan keunikan blog DJ,sebab tu la tertiru..Sory ye DJ..

    Apapun aku nak ucap terima kasih yang gila2 punya banyak kat DJ..ye la sebab dia la blog apyzs ni telah transform ke template design sendiri..Baru ada identiti sendiri..tol x DJ?hehe..

    Dulu main background tempalte apyzs ni putih tapi sekarang dah bertukar menjadi hitam..Apyzs pilih warna hitam ni sebab ianya nampak professional..Tu pandangan apyzs la,Korang yang guna template warna selain hitam ni jangan la rasa template korang tu tak professional pulak taw.

    Apa yang apyzs belajar dari komen DJ hari tu,Biar template kita buruk sekalipun asalkan ianya hasil usaha kita..
Terima kasih DJ!!

No comments: