Friday, October 8, 2010

Alternatif Facebook Jadi Pilihan

   Salam geng-geng blogger,Korang nampak dan tahu apa benda kat bawah ni..?Benda ni lah yang menjadi alternatif pilihan apyzs untuk memasarkan blog apyzs..
PAGE FACEBOOK
 Ok,Bende yang apyzs tunjukkan dalam gambar kat sebelah ni adalah page apyzs sendiri di laman sosial facebook..Untuk info kepada korang,page ni baru diwujudkan semalam(07/10/2010)..Kalau korang nampak ruangan “LIKE” kat dalam gambar tu,korang mesti mula mengumpat apyzs kan..Ye la,orang yang “LIKE” baru berapa orang nak tunjuk dalam blog,nak heboh-hebohkan..


 Sebenarnya,niat apyzs bukan la seperti yang korang sangkakan tu,tujuan apyzs mewujudkan page Facebook ini adalah semata-mata ingin meningkatkan traffik ke dalam blog apyzs,Insyaallah…..Tapi walaubagaimanapun...
,apyzs dah buat target untuk Facebook Page ni..Nak tau apa targetnya..?
baca la lagi,haha.

Ok,ni target yang apyzs buat…jom usha,!!
taget-fb-page
   Lepas je 6 bulan nanti kita sam-sama tengok ye..berjaya ke tak target yang apyzs buat ni…Tapi korang kena support la ok..ooopsss,sebelum tu,tunggu entry apyzs pasal fungsi Facebook Page ni dengan apa kaitannya dengan traffik pada keesokkan hari ye..

OK lah…,see u again.=)

No comments: