Friday, October 29, 2010

Pemenang Contest Pantun Birthday apyzs

Salam Blogger,

Tahniah diucapkan kepada jeng3!!hehe,tak sabar nak tau la tu..Rileks dulu,jangan gelojoh,apyzs tak nak bagitau lagi,baca dulu entry ni sampai abis,nanti korang tau la..haha

Korang tau,contest pantun birthday apyzs ni adalah contest yang pertama kalinya apyzs adakan.Alhamdulillah,hari jumaat ni,hari yang mulia,apyzs nak umumkan pemenang contestku ni..
Haha,kalau korang nak tau,hari ni birthday apyzs!!

Berbalik pada contest,cara yang selalu diguna pakai dalam memilih pemenang secara rawak,iaitu melalui alternatif laman web random.org...Peserta contest apyzs sikit je,iaitu tepat 10 orang..Oleh kerana ramai yang menjawab pantun tu dengan betul,pemilihan pemenang menjadi semakin rumit bagiku..Oleh itu....
,cara yang apyzs guna pakai ialah meletakkan syarat kepada peserta,iaitu meletakkan banner apyzs dalam blog mereka..So,setelah meletakkan syarat ni,ada peserta yang tidak meletakkan banner walaupun sudah diberitahu melalui email,jadi dengan automatiknya penyertaan mereka dibatalkan..

Ok,dah la nak umum dah ni,ok kira sama2 ngan apyzs yer..
1,2,3......

Pemenang Contest Pantun Birthday apyzs jatuh kepada peserta yang bernama DZUL:NO PENYERTAAN 06
(Bukti gambar di bawah)


Tahniah apyzs ucapkan!!
Malam nanti apyzs akan hantarkan Topup RM30 tu yer..!

P/s:
-"Hari Ni Birthday apyzs",Jom ramai2 wish!!

5 comments:

BUNGA said...

tahniah pd pemenang..
happy bday jugak pada tuan tanah :)

paan said...

tahniah kerana aku xmenang. haha.

hepy birthday bro .

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

nie yang nk marah nie...hish......hehe,,..hheppi bfday tu u...n pada yang menang tu(jom kita bt share)hahahaha...joke k....

"My name is Akma, and I am not said...

nie yang nk marah nie...hish......hehe,,..hheppi bfday tu u...n pada yang menang tu(jom kita bt share)hahahaha...joke k....

paan said...

tahniah kerana aku xmenang. haha.

hepy birthday bro .