Friday, October 29, 2010

Hari Ni Birthday apyzs!!



Salam Blogger,

Tak sangka dah genap umur apyzs XX tahun,hari ni..hehe,sory kena rahsiakan...
Tahun Ni jugak la first time apyzs sambut birthday ngan blogger2 semua..
Tak tau la best ke tak,sebab belum ada sambutannnya lagi setakat ni..hehe

Tak ade apa sangat yang apyzs nak share ngan korang about my birthday tahun ni..
Cuma,plan birthday apyzs kali ni,ehhmmm,petang kejap lagi main bola ngan member2,tapi sebelum tu keluar ngan orang yang apyzs sayang dulu,Then,malam sambut ngan family,dengar2 makan pizza hut 6 Cheese yang baru tu kot..fuhhh,sedapnya...tak sabar nak makan!

Ooops! sebelum terlupa....
,sesiapa yang nak bagi hadiah kat apyzs sila check ruangan "G-Gift U-Get"..Dalam ruangan tu korang boleh bagi hadiah kat apyzs dan apyzs juga akan bagi hadiah kat korang juga..Korang bagi korang pun dapat..Ni semua semata-mata nak memeriahkan birthday apyzs pada kali ni..

P/s:
-Harap2 dapat banyak hadiah tahun ni,Amin..
-Wish birthday apyzs dengan meninggalkan komen kat entry ni..

13 comments:

♥baby fiy♥ said...

happy birthday apyzs!
Allah bless you :D

efa said...

hehehe....happy birthday moga dipanjangkan umo n murah rezeki hendaknya... :)

DaHLia said...

Happy Birthday Apyzs,
semmoga panjang umur, dimurahkan rezeki :D

shark said...

hoorey...
kamu makin tua
hahha
selamat hari lahir yer

cikpuanreena said...

selamat menyambut hari lahir yg ke ???

~eZmALiZa~ said...

happy birthday bro! may you have blast! :)

PhotoGraphic said...

Salam..hihi...selamat hari lahir..moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..jangan jadikan kesenangan hari ini menjadikan kita lupe akan kesusahan org lain..hargailah org2 disisi anda kerana hari esok itu belum pasti milik anda..iklas dr cik pGrafik :)

SnowladieS said...

HAPPY BELATED :p yg ke.....

hee

SnowladieS said...

HAPPY BELATED :p yg ke.....

hee

PhotoGraphic said...

Salam..hihi...selamat hari lahir..moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..jangan jadikan kesenangan hari ini menjadikan kita lupe akan kesusahan org lain..hargailah org2 disisi anda kerana hari esok itu belum pasti milik anda..iklas dr cik pGrafik :)

shark said...

hoorey...
kamu makin tua
hahha
selamat hari lahir yer

DaHLia said...

Happy Birthday Apyzs,
semmoga panjang umur, dimurahkan rezeki :D

♥baby fiy♥ said...

happy birthday apyzs!
Allah bless you :D