Tuesday, October 26, 2010

PERHATIAN kepada Yang Join Contest Pantun Birthday apyzs!!

Salam Blogger,

  First,apyzs nak ucapkan terima kasih banyak2 yang join dan support contest pantun birthday apyzs tu.Contest tersebut baru jer ditutup semalam(25/10/2010)..Harap maklum yer!!

  Ok,nak citer sikit laa about my first contest ni..Contest ni telah menarik minat 10 orang blogger,hehe sikit je..tapi takpe lah,ni kan first contest apyzs..Teruskan menyokong apyzs yer..Hah,macam2 jenis email yang apyzs terima..memang kelakar.!bagus2 at least korang try..!

HARAP MAKLUM
-Korang yang Join contest apyzs,sila check email masing2 sekarang juga..
-Tempoh untuk reply email sebelum pukul 12 malam,28/10/2010.
-Jika email tak direply sebelum tempoh yang dinyatakan dan syarat tidak dipatuhi,penyertaan akan dibatalkan secara automatik.

4 comments:

paan said...

alamak xreply lagi.. nnt aku reply ok :) bz skit..

apyzs said...

Paan:
>>tolong reply secepat mungkin yer!!kalau lebih pukul 12 malam 28/10/2010,penyertaan akan dibatalkan..

apyzs said...

Paan:
>>tolong reply secepat mungkin yer!!kalau lebih pukul 12 malam 28/10/2010,penyertaan akan dibatalkan..

paan said...

alamak xreply lagi.. nnt aku reply ok :) bz skit..