Wednesday, October 27, 2010

Buffered Earnings Tiga Serentak

Salam Blogger,

Lama tak mengupdate blog apyzs ni dengan entry2 baru..Bukan apa,apyzs sekarang ni bizi sangat la dan ditambah pula dengan ketiadaan mud,macam ni la jadinya..Hehe..Pembaca2 blog apyzs apa cerita?lama tak berchatting,kak sis sory taw..

  Emmm,keyh kali ni apyzs nak story sekali lagi about my BE..!Nak tergelak apyzs pasal BE ni..Haha...
Ye la mana taknya,mula2,setelah sebulan lebih berblogging apyzs dapat Buffered Earning Pertama apyzs..Yang pertama kali dapat tu,memang best laa kan..Then..
,setelah selang beberapa hari,Buffered earning yang kedua pulak diberi nuffnang kepada ku..Haha,nak tau pasal BE kedua tu,baca entry Apa Dah Jadi Ni..? ..Cuba bayangkan selang beberapa hari,check kat Nuffnang balik,ada je BE terbaru..Hari ni pulak,apyzs dapat 3 BE secara serentak(Bukti: Tengok gambar print screen yang dihighlightkan kat atas)..Layan beb!!Thank you Nuffnang...

  Korang nak tau apa tips yang apyzs guna pakai untuk dapat BE sebanyak ni dalam tempoh yang singkat?Baca entri Buffered Earning Pertama apyzs kalau nak tips2nya lah..Kalu tak nak,tak yah la baca..Huhu..

p/s:
-Harap2 dengan tips yang apyzs bagi,korang juga akan dapat BE..
-Sesiapa yang telah join Contest Pantun Birthday apyzs,sila check email anda sekarang!!

9 comments:

efa said...

waah....seronok...dh dpt....sya2....0o..no...tidak...tak dpt apa pon :( so sad huahua

saya_arief said...

lame suda tidak dapat BE...
tahniah2..
:D

LATEST ENTRY :BARANG BAIK PUNYER

ken said...

cool.. saya pun mau :)

apyzs said...

EFA:
>>relax laa,nanti dapt la tu..usaha lebih sikit lagi yer..


SAYA_ARIEF:
>>up trafik tu,insyaallah nnti ada la rezeki..


KEN:
>>ikut la tips2 yang apyzs bagi tu..konpem dapat punye la...

efa said...

hukhuk...tak pa...im still new...tq.akanku usaha yang lebih...wake up efa....hehehe...tahniah sb dpt tu erk :)

Hanis Azla said...

wah seronoknya.. thanks yer sudi berkongsi tips.. Salam kenal.

Cik Liz a.k.a Leza said...

bestnyer....

Hanis Azla said...

wah seronoknya.. thanks yer sudi berkongsi tips.. Salam kenal.

efa said...

hukhuk...tak pa...im still new...tq.akanku usaha yang lebih...wake up efa....hehehe...tahniah sb dpt tu erk :)