Monday, November 8, 2010

Blog apyzs Akan Ditutup!!





Salam terakhir,
entri paling menyedihkan bagi apyzs

Apa khabar semua?blog macam mana?makin popular?bagi yang dah popular tu apyzs nak pesan ingat2 la blog yang belum popular tu,tolong2 la diorang yer..

Korang terkejut?atau tak ambil kisah pun blog apyzs nak tutup ke apa ke..?huhu,janganla macam tu,sedih apyzs dengar..Kat sini apyzs nak inform kat readers2 blog apyzs yang setia keluar masuk blog apyzs satu benda yang terpenting untuk diri apyzs dan korang semua..APYZS AKAN TUTUP BLOG NI BUAT SEMENTARA WAKTU atas sebab yang apyzs sendiri tak boleh nak elakkan,sedih yang teramat sangat...apyzs terpaksa jugak tutup blog yang apyzs kasih dan sayangkan ni...Bukan senang apyzs mula2 nak berblogging dulu..tak tidur,tak cukup tidur,kena kutuk,tambah pula apyzs tak dapat sokongan..tapi apyzs tetap teruskan juga sebab berblogging ni memang apyzs minat sangat2..

Sebab apyzs nak tutup blog??owhhh,yang tu apyzs tak boleh bagitau sekarang kat korang semua..benda ni apyzs dah rahsiakan dari pengetahuan korang sejak mula2 apyzs berblogging ni dulu lagi..Kalau nak tau jugak tunggu la blog ni active balik..Apyzs rasa dalam hujung2 bulan 12 nanti atau awal tahun nanti baru apyzs kembali ke dunia blog ni...Tapi time tu,apyzs akan tukarkan ke domain yer..Url domain tu belum fikir lagi nak letak apa..

Lepas ni dah tak ada lagi la nama apyzs[Active Blogger] dalam Shoutbox/Shoutmix korang yer..Tiada lagi blogwalking dariku..Nak nangis..haha.!So,segala isi blog ni jugak takkan berupdate..Korang sedih tak ni,huhu..
Sebelum terlupa,tinggalkan komen di entri ni untuk apyzs baca buat kali terakhir....

Budi korang:
-Terima kasih apyzs sangat2 kat readersku..apyzs mintak maaf sebab buat keputusan ni..Ni,untuk masa depan apyzs,so apyzs terpaksa korbankan blog ni..
-Kepada followers apyzs,janganla korang marah apyzs,ye la dah elok2 follow blog apyzs,apyzs pulak nak tutup blog..Bukan selamanya,untuk beberapa bulan je keyh..
-Rakan2 bloggers,terima kasih yer dah tolong apyzs upkan blog ni,apyzs doakan korang terus active dan menjadi otai blogger keh..huhu

"BERKORBAN APA SAHAJA,DEMI KEJAYAAN DI HARI YANG MENANTI"


P/s:
-Harap ramai lagi blogger yang akan berjaya..
-Korang perasan tak,hampir semua ayat2 yang apyzs tulis ni apyzs hitamkan/Boldkan..Tu semua benda yang penting2 bagi apyzs..Korang boleh nampak tak betapa apyzs sayangkan blog ni..
-Jangan terus melupakan apyzs dalam ingatan korang semua..
-Last apyzs nak pohon sesuatu dari korang semua,boleh tak korang semua doakan kejayaan apyzs..Tolong apyzs yer,benda ni penting sangat..


TUNGGU YER BLOG NI KEMBALI KE DUNIA INTERNET BALIK,INSYAALLAH..


SMILE IN SADNESS TO MAKE U ALL HAPPY =) 

41 comments:

Admin said...

ala~~~

melur said...

Apyzs, mesti kembali. Janji tu.

efa said...

apyzs....npa nk tutup plak blog ni....ala2....awat2...plak dh ni hurmm....ala.......nk tutup gak la.....jgn la ttp sobsob :(

nadya e-man said...

waaa...sedihhh...nape perlu tutup???nanti x dpt aa kwn ag...huk3

FiNa said...

adehh... nanti sapa nak bw kat blog aku lagi??? huhuhu... semoga selamat kembali...

tak paham, kenapa nak guna domain baru? apis dah cipta nama kat sini kan...

.hana. said...

jgn la tutup blog apyzs ;((
bru nk jinak2 dgn blog apyzs, sedeh la cmni ;((

tp ape2 pun, smoga apyzs brjaya dlm ape shja yg apyzs buat, asalkn bnda2 yg baek la hehe ;)
bile dh setel sume hal, apyzs kne kembali juga tau ;))

GUDLUCK!!

BeaN MorENo said...

uiks baru kena review dah nak tutup...haha

CT NoArIzAh ArIs said...

Awat tutup...hang nak kawin ka...atau nk exam...apa pun sucses always...sy tggu blog ni muncul kembali.
eerrkk...klau tak berblog pun singgah2 je le ke RKTS yee!!

buzymovie said...

blog ttp tp facebook still ada or ttp gak?

amyliz said...

sunyila xde apyzs nak jerit kat kotak jerit Amy lagi :( huhu

Si Luncai said...

luncai baru je jd follower apyzs..hurm..

Ciao Annin-sama said...

"Been a follower, been a friend for a few days. Suddenly Apyzs decided to deactivate the blog."

SEDIH!!!! But if it worth your future, go ahead with everything. All I wish is for Apyzs happeeness and greatful achivement in life.

Semoga berjaya dengan apa yang dirancangkan. Good luck & and all the best! Ganbatte kudasai tomodachi-san! :)

tiKa_AkiTa said...

ala..tika baru jerk nak lawan bw ngn apyzs... nyway.. take care k.. jgn lupa kitorang yer

DaHLia said...

ahaks...sis tahu apyzs nak gi maneeeee.... :P :P :P

xpayah tutup, biar je xberupate..sayang bE...bila nk pindah domain..hehhee..xper, dahulukan yang tu dulu ok dear :)

take care n all the best!!

Cik Liz a.k.a Leza said...

laaaa...btw gud luck chaiyokk!!!

chairooL ruLez said...

lu tak pena datang blog wa pon bro....

Sir Marcello said...

punya pulun penuhkan chatbox gua suh mai blog lu...skali gua mai...nak tutup pula?

eezance said...

huhu.. baru nak follow dah nak tutup? ;(

Domain For Sale said...

Easily, the article is in reality the sweetest on this deserving topic. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your future updates. Just saying thanks will not just be adequate, for the great lucidity in your writing. I will directly grab your rss feed to stay abreast of any updates.

toyolkiut said...

blk nnti usah lupa cari toyol ye..
kita gi rompak bank..
hehehe..
suka dengan celoteh apis..
power...

Yui_Wani said...

uhuuuuuuuuuuhuuu.... :(

Daria said...

apiz....sila kembali.....dan blogwalking ke blog saya....wajib okey....

Yui_Wani said...

uhuuuuuuuuuuhuuu.... :(

toyolkiut said...

blk nnti usah lupa cari toyol ye..
kita gi rompak bank..
hehehe..
suka dengan celoteh apis..
power...

Domain For Sale said...

Easily, the article is in reality the sweetest on this deserving topic. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your future updates. Just saying thanks will not just be adequate, for the great lucidity in your writing. I will directly grab your rss feed to stay abreast of any updates.

eezance said...

huhu.. baru nak follow dah nak tutup? ;(

Sir Marcello said...

punya pulun penuhkan chatbox gua suh mai blog lu...skali gua mai...nak tutup pula?

Cik Liz a.k.a Leza said...

laaaa...btw gud luck chaiyokk!!!

DaHLia said...

ahaks...sis tahu apyzs nak gi maneeeee.... :P :P :P

xpayah tutup, biar je xberupate..sayang bE...bila nk pindah domain..hehhee..xper, dahulukan yang tu dulu ok dear :)

take care n all the best!!

tiKa_AkiTa said...

ala..tika baru jerk nak lawan bw ngn apyzs... nyway.. take care k.. jgn lupa kitorang yer

Ciao Annin-sama said...

"Been a follower, been a friend for a few days. Suddenly Apyzs decided to deactivate the blog."

SEDIH!!!! But if it worth your future, go ahead with everything. All I wish is for Apyzs happeeness and greatful achivement in life.

Semoga berjaya dengan apa yang dirancangkan. Good luck & and all the best! Ganbatte kudasai tomodachi-san! :)

amyliz said...

sunyila xde apyzs nak jerit kat kotak jerit Amy lagi :( huhu

buzymovie said...

blog ttp tp facebook still ada or ttp gak?

CT NoArIzAh ArIs said...

Awat tutup...hang nak kawin ka...atau nk exam...apa pun sucses always...sy tggu blog ni muncul kembali.
eerrkk...klau tak berblog pun singgah2 je le ke RKTS yee!!

BeaN MorENo said...

uiks baru kena review dah nak tutup...haha

.hana. said...

jgn la tutup blog apyzs ;((
bru nk jinak2 dgn blog apyzs, sedeh la cmni ;((

tp ape2 pun, smoga apyzs brjaya dlm ape shja yg apyzs buat, asalkn bnda2 yg baek la hehe ;)
bile dh setel sume hal, apyzs kne kembali juga tau ;))

GUDLUCK!!

FiNa said...

adehh... nanti sapa nak bw kat blog aku lagi??? huhuhu... semoga selamat kembali...

tak paham, kenapa nak guna domain baru? apis dah cipta nama kat sini kan...

efa said...

apyzs....npa nk tutup plak blog ni....ala2....awat2...plak dh ni hurmm....ala.......nk tutup gak la.....jgn la ttp sobsob :(

melur said...

Apyzs, mesti kembali. Janji tu.

Admin said...

ala~~~

Anonymous said...

your writing is really nice..signed up to your RSS, curious to read more!