Saturday, January 29, 2011

Letak Iklan FREE dalam blog apyzs?

Ohooiiii orang kampung!!dengar sini semua...
Hari ni aku tetiba rasa bermurah hati sangat,tak tau la kenapa...So,bila dah murah hati ni,apyzs nak bagi la iklan free dalam blog apyzs ni..Tapi of course la limited kan...

Okehhh ni syarat2nye yer..

1-Tempoh iklan hanya selama sebulan.
2-Pastikan saiz iklan tu sesuai [Check saiz kat sini]
3-Iklan yang bersangkut paut dengan lucah,agama,politik tak diterima yer.
4-Hanya 4 ruangan yang diberi iklan percuma!!so,sapa cepat dye dapat la yer.
    * 2 ruangan iklan Header Banner
    * 2 ruangan iklan Side Banner
5-Hantarkan Banner iklan,Jenis Iklan,Nama,Email,dan Link blog/website anda kat m.apeez@yahoo.com

Tu je la syarat2nye,simple kan!!

No comments: