Thursday, January 27, 2011

Apa Target Aku Dalam Berblogging..?

Blogging
Berblogging,rutin tiap2 hari..Sehari kalau aku on laptop aku ni,kalau tak bukak blog,memang tak sah la kan...bukak aku sorang,semua blogger2 camtu...Kalau tak update pun sekurang-kurangnya mesti baca entri blogger lain...

Setiap blogger mesti ada targetnya yang tersendiri...Sama laa macam aku jugak,mesti ada target..Kalau ada terget baru la kita akan mengecapi kepuasan bila target kita tu tercapai..Betul tak..?

Apa target aku?Kalau nak tau baca la kat bawah ni...
Kalau tak nak baca pun tak pe..Janji korang dah masuk dalam blog apyzs ni...hehe!!
-Mempunyai sekurang-kurangnya 500 Unique Visitor tanpa Blogwalking...
-Setiap entri yang aku buat mestilah sekurang-kurangnya 30 comments...Baru aku boleh tau orang berminat ke tak dengan entri yang aku buat.Kalau tak de komen rasa macam orang tak berminat je dengan entri2 aku ni..
-Follower aku tak taget sangat laa,sapa yang berminat nak follow blog aku follow laaa,sape yang tak minat pun aku tak kisah..
-Dapat sekurang-kurangnya 10 advertiser untuk blog aku..

P/s: Ni semua target aku,tak tau laa boleh capai ke tak sebab aku ni jenis malas sikit nak update blog...Tak macam mula2 dulu,rasa cam tak sabar je nak update blog...

2 comments:

niesz said...

wow..kena ade commitment tu..hehehe..niesz pon hope mcm tu..tp mcm susah je kan..xpe2..basya!hehe..

updated entry :acik bembot 44

Hanis MY said...

keep on blogging k..salam kenal dan sy folo sini...