Monday, January 17, 2011

Wan Rul Magic Puppet / Malaysian Twins Ventriloquists


Hari ni bila apyzs bangun jer dari tidur,apyzs terus on TV3,ada citer MHI..pastu ada pulak Wan Rul Magic Puppet ni...memang kelakar laa diorang ni..diorang ni sapasang kembar yang baru diketengahkan bakat semulajadi mereka iaitu bermain dengan magic puppet ni...
apyzs tengok diorang ni sangat unik laa...sebab apa unik?ye la diorang ni dapat meniru suara2 artis dan pandai buat lawak...memang kelakar laa..tak hairan laa jadual pertunjukkan diorang untuk tahun ni dah full dengan events2 sana sini...
So,kalau korang nak tau lebih lanjut lagi LIKE laa fan page facebook Wan Rul Magic Puppet yer.[klik sini]

P/s: Nak siapkan sarapan untuk pagi ni,lapar sangat dah ni...huhu =)

4 comments:

Anonymous said...

memang kelakar diorang ni..
the best puppet!

apyzs said...

Hehe..
tau takpe..

miezshine said...

Satu bakat yang unik..

apyzs said...

@miezshinebetul tuuu..