Sunday, January 16, 2011

Janji Harus Tepati


Hah apa pulak ni?janji apa?hehe...
Entri Janji Harus Tepati ni apyzs buat sebab kira nak selesaikan janji apyzs laaa...Janji apyzs bila last entri hari tu..alaaaa yang Entri Blog apyzs Akan Ditutup tu...

Dalam entri tu apyzs ada tulis yang apyzs nak bagitau apa yang menyebabkan Blog apyzs Akan Ditutup kan...
Ni hah sebabnya,time tu apyzs kena hadapi exam yang orang cakap penting untuk masa depan..SPM!!!
Sebab tu la apyzs tutup jap blog apyzs tu,ye la nak fokus...hehe.

Alhamdulillah,sekarang semua dah selesai..Harap2 dapat la sambung blajar lagi kat IPTA mana2 lepas ni...doakan yer...Hah,lagi satu..,dalam entri Blog apyzs Akan Ditutup tu jugak,apyzs ada cakap yang apyzs nak tukar ke domain bila start berblogging ni balik kan..tapi apyzs sekarang ni menganggur so bajet tak cukup...

P/s: Susah betul nak cari kerja kosong sekarang ni,kalau yang kosong pulak tak sesuai...

8 comments:

efa said...

0o..sebab SPM rupanya...hahaha igtkan sb pa..er tak thu plak apyzsni budak skolah hoho..sorry :)yey fokus utk spm huhu..moga result spm nnti terbaik ahakz :)mmg ssh skrg nk cri kerja so plan-plan erk..tak pa nnti kalo dpt msuk mna2 ipta kan stdy ja lu...pastu tu bru fikir kerja hehehe...yey

Yui_Wani said...

Ohhh...alaaa....apyzs boleh declare hiatus jap...cuti dari berblogging kalau cam tu...huhu...tapi dah lepas.. =p

apyzs said...

EFA>>
skrang bkan budak sekolah dah...haha..
Erm,abs tu takkan apyzs nak menganggur selama 7 bulan ni...
bosan laaa..

apyzs said...

YUI_WANI..
hehe...
dah lepas dah...

apyzs said...

YUI_WANI..
hehe...
dah lepas dah...

apyzs said...

EFA>>
skrang bkan budak sekolah dah...haha..
Erm,abs tu takkan apyzs nak menganggur selama 7 bulan ni...
bosan laaa..

Yui_Wani said...

Ohhh...alaaa....apyzs boleh declare hiatus jap...cuti dari berblogging kalau cam tu...huhu...tapi dah lepas.. =p

efa said...

0o..sebab SPM rupanya...hahaha igtkan sb pa..er tak thu plak apyzsni budak skolah hoho..sorry :)yey fokus utk spm huhu..moga result spm nnti terbaik ahakz :)mmg ssh skrg nk cri kerja so plan-plan erk..tak pa nnti kalo dpt msuk mna2 ipta kan stdy ja lu...pastu tu bru fikir kerja hehehe...yey