Thursday, February 3, 2011

Kini Hanya aku bersama Ben Ashaari.?

masih memikirkan blog
Kini hanya aku bersama Ben Ashaari..?haha..tajuk tah pape..Sebenarnya entri ni just saja je nak relax2kan kepala otak ni..

Sekarang dah pukul 3.25 pagi tapi aku ngan benashaari still belum tidur lagi..Aku ngah cari teknik-teknik SEO untuk tambah lagi traffik blog aku ni...Traffik bapak ciput..haha!biasa lah aku ni kan malas,sebab tu traffik ciput jer..

Benashaari lak aku tak tau la ape yang dye ngah wat tu...Yang pasti dye belum lagi melelapkan matanya sebab baru jer 10 minit tadi dye publish entri baru,Apa maknanya bila kekasih anda tiba tiba ada BLOG?

No comments: