Saturday, March 5, 2011

Mengapa aku lama tak update blog?

Just to say Hello

Salam,lama tak dengar khabar berita dari korang semua...ape cite ye..?

Aku rasa dah hampir sebulan kot aku tak da new post kat blog aku ni...Haha,bizi ke aku ni..?Tak de la bizi sangat kot...Sekarang ni aku dalam merancang sesuatu,ianya tak berkaitan dengan blog lagi tapi mengenai hobi yang dapat memberi aku kepuasan...Hah bukan tu je,insyaallah kalau ada rezeki aku mungkin benda yang aku buat ni akan menjana pendapatan kat aku...Tapi modal untuk hobi aku ni sangat la besar...Main dalam lingkungan puluhan ribu...Hehe,ngada2 tak nak bagitau benda pe tu kan...Lantak la,ni rahsia aku...hehe!Jangan marah k. =)

2 comments:

Azza Firza said...

singgah malam, have fun :)

TERBARU :kami memang sweet couple :D

niesz said...

xkira..nk tau gak..ehe..jom jd partner nak..hahaha..