Monday, April 4, 2011

Macam ni la Fotografi

Huikksss,korang semua sihat?
Korang kalau mau tengok hasil2 kerja fotografi aku,sila2 lah ke photostream aku ye,Klik sini! Korang tau hari ni aku awal2 pagi lagi dah keluar untuk cari benda2 yang boleh di snap dan mempunyai seni tapi hujan pula..Aduhhh! memang kecewa..!Macam ni la fotografi kata orang,semua aspek perlu dikaji terlebih dahulu sebelum aktiviti snap diambil..Aspek cuaca,waktu,cahaya,composition dan banyak lagi antara contohnya..Kat bawah ni antara gambar yang aku snap:


PERHATIAN: Semua gambar/content dalam blog ni adalah Copyright Protected!
P/s: Jangan lupa singgah kat photostream Lensa.apyzs yer!

2 comments:

::Budak Degil:: said...

pepatung ni cantik sgt kan..

apyzs said...

Tau takpe,hmm thankz..!