Thursday, April 7, 2011

Gambar Potrait Budak-Budak

Hye semua,
Hari ni aku nak kongsi macam mana boleh tertangkapnya gambar potrait kat bawah ni.
potrait budak






















Macam mana,ok tak?kalau rasa okey and nak tengok lagi jemput2 la datang kat flickr Lensa.apyzs ye..
Hah,about this picture, aku ngan member aku lepak kat area rumah aku je,then ternampak budak ni,apa lagi snap la kan..Tapi mula2 kiteorang snap gambar potrait budak ni,dye tak perasan..Sekali dye perasan yang kiteorang ambil gambar dye,dye terus malu2 kucing..Comey betol budak ni time dye senyum..Kalau korang tak caye korang add member aku ni kat facebook,Klik Sini..Fathul Adyan namanya tapi orang panggil ‘mok’ je..
Thankz!

No comments: