Sunday, April 10, 2011

Selangor vs T-Team Semalam

Selangor-V-T-Team-Arena(L)Salam semua,

Korang semua dah sedia maklum kan?Walaupun mainly blog ni pasal fotografi tapi aku ni jenis suka berblogging juga,So mau tak mau blog ni berkisarkan pasal kehidupan aku juga la ye..

Okeyh! First aku nak ucapkan Syabas & Tahniah kepada T-Team yang telah berjaya menumpaskan Selangor 2-0 semalam..Walaupun aku sokong Selangor semalam..Selangor dah bermain baik pada first half semalam tapi nak buat macam mana luck tak ada..Dah ditakdirkan kata orang.

T-Team pula bukan main lagi yer sekarang..Dah beberapa kali kalahkan Team2 gergasi..Kelantan dan Selangor gigit jari je laa..Haha!

P/s: Team Kedah apa dah jadi? Negeri aku tu weyh!

No comments: