Sunday, June 30, 2013

Assigment dah start..

Salam teman2.. 
Semester ni baru je start around 3 weeks macam tu, tapi amboi assigment dia bukan main cepat lagi..Ditambah pulak dengan "unlucky" semester ni. Aku cabut undi asyik dapat first group je, memang keserabutan la. Orang lain awal2 semester ni boleh bersantai tapi my group No Chance To Do That..

Ni pun tengah bertungkus lumus nak siapkan video Law299 aku ni, nak buat kelainan la kononnya, last2 makan diri sendiri..Bukan main payah lagi.Dengan masanya 2 minggu je nak kene siapkan, WTH!!

I have another 3 days to complete all this rubbish, so caauuuu first.. 

Ni hah barisan watak2 that will officially meet my classmates at 3 july 2013 soon. Pandai2 lah korang tunggang terbalikkan pc/laptop/smartphone korang..
Malaih eden nak rotate..

No comments: