Sunday, September 26, 2010

Mimpi Seorang Blogger


Salam blogger,
   Berblogging tiap-tiap hari memang gempak,tapi pembaca kena tahu yang blogger2
ni menulis hanya semata-mata untuk nak puaskan hati pembaca mereka apabila
pembaca mereka membaca artikel2 yang dikarang.Kenapa apyzs cakap untuk puaskan hati pembaca pulak,.?
Nak tau teruskan membaca..korang kena tau kerja seorang blogger bukanlah senang seperti yang korang anggap,Siang malam terpaksa berfikir,mencari maklumat,dan mengarang macam budak tadika
untuk entry keesokan hari.fuhhhh,seksa..semua ni memerlukan minat yang mendalam
dalam menjadi seorang blogger.,Jika korang buat blog semata-mata untuk membuat duit,
silap besar la korang..

   Ok,dah habis merepek,apyzs nak story pasal tajuk mimpi seorang blogger ni..
Korang tau sebab dan impak daripada asyik berfikir tentang dunia blogger ni,?hah,ni dia impak yang apyzs
dapat...
apyzs dapat satu mimpi yang menyeronokkan dan mengkelakarkan.Dalam mimpi tu,apyzs bermimpi apyzs berjumpa dengan
blogger2 yang kira diva la dalam dunia blog ni.Dalam mimpi tu,Kak red,Kak DJ,Afiq Bukhari,dan
ramai lagi la turut menyemak dalam mimpi apyzs ni..
tak ingat sangat dah,sebab tu lepas terjaga je dari tidur terus on pc dan menaip entry ni.

    Hehe,kelakarlah....
Boleh mimpi tu masuk time apyzs tidur..Pelik betul.
Ok dah2,sambung balik story..
Geng2 blogger yang dalam mimpi apyzs tu datang rumah apyzs then boleh pulak ajak pergi
sembahyang jumaat(mentang2 la sembahyang jumaat lepas apyzs tak pergi)..Pelik2,Dah la geng2
blogger perempuan pun ada time tu,perempuan pun sembahyang jumaat jugak ke?hahaha..
Yang paling best sekali,apyzs ni jenis bila mimpi,bercakap dengan mimpi..

    Then,time tu jugak la emak apyzs bangun untuk siapkan sarapan(dalam pukul 7 pagi)..
Apa lagi,mak apyzs pun terdengar la apyzs berborak-borak ngan geng2 blogger tu..
Then,lepas apyzs bangun,dalam pukul 8.45 pagi tadi,terjadi la dialog ni,..
EMAK:Apa yang kau cakap,gelak2 sorang2 tadi,..
APYZS:Hehe(garu kepala)...

No comments: