Friday, October 22, 2010

Apa Dah Jadi Ni..?

Salam Blogger,

   Haha,apa citer geng2 semua...?Korang mesti nak tau apa dah jadi ni kan?rileks dulu,mana syok kan kalau bagitau awal2..So,sabar yer,terus je baca...

   Macam nii,selalunya apyzs akan sentiasa on pc then mula mengecheck apa yang patut sebagai seorang blogger,like check email,visitor,and also my lovely nuffnang...Tapi,hari ni agak lambat apyzs berbuat demikian sebab apyzs sekarang ni sibuk ngan Graduation Day yang akan berlangsung keesokan hari,Sabtu...

   Then,petang ni apyzs ada masa sikit,so apyzs pun mula la mengecheck benda2 yang sepatutnya,setelah login  nuffnang,apyzs terkejut besar..Ye la,sekali lagi benda yang tak di expect berlaku lagi dalam masa yang singkat..Apa benda yang tak expect tuh?haha sabar yer,nak citer la ni...


   Ok2..1,2,3.....SUPRISE! apyzs dapat buffered earning lagi sekali...haha suprise tak?Betul..,tak percaya tengok gambar bawah ni...
   Hah,dah percaya dah...?tak sangka la baru je beberapa hari lepas dapat buffered earning dari "CORNETTO SHOW YOUR LOVE", hari ni boleh pulak dapat lagi satu,memang sayanglah kat nuffnang ni..Sentiasa memberi yang terbaik kat apyzs..

7 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Tahniah ye..saya br je daftar nuffnang semalam..hehehe

one2paii said...

o00hhh..suke la lu yerk..gua pun tumpang gembira sebub lu mestinya nk belanja gua kn..kn kn

apyz's said...

LYDIA:
>>tindakan yang bijak..heheee



ONE@PAII:
>>ok,xpe nanti kita makan besar...haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sukenye die :D tp kn, sbnrnye xpaham la. buffered earning tu cmne?

eiman said...

tahniah dengan mendapat BE seterusnya..

eiman said...

tahniah dengan mendapat BE seterusnya..

apyz's said...

LYDIA:
>>tindakan yang bijak..heheee



ONE@PAII:
>>ok,xpe nanti kita makan besar...haha