Wednesday, October 20, 2010

Info For Readers apyzs




Hye semua,

  Macam mana korang semua,masih berminat ke nak membaca entri2 apyzs..?haha,ada orang minat ke sebelum ni..Ok,lah straight to the point je la yer sebab entri ni apyzs nak tulis pendek je..


  Kenapa pulak..?Ni hah,entri ni just sebagai info for readers apyzs je..Kat sini apyzs nak bagitau,lepas ni pada setiap bulan,apyzs akan sentiasa update ruangan "Reputasi apyzs" yang macam agak terbiar selama ni..So,kalau ada yang berminat nak tengok perkembangan atau kemajuan blog apyzs,boleh la terus  refer kat ruangan tersebut ye..

  Tapi,sebelum tu apyzs nak mintak maaf sebab apyzs tak dapat nak buat statistik untuk bulan lepas(september)..So,apyzs akan mulakan dengan bulan Oktober la yer..Untuk makluman juga,statistik apyzs akan dikira bermula pada setiap 6 haribulan sehinggalah 6 haribulan bulan seterusnya...Haha,faham ker?..

Takpelah,faham @ tak faham,tak penting..!korang just sentiasa up to date ngan blog apyzs ni dah laaa keyh..

6 comments:

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ said...

yup tangah angkat tangan nie!! tan de pham!!ngaaa~

Yui_Wani said...

Faham cikgu~~

ken said...

all the best :)

ken said...

all the best :)

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ said...

yup tangah angkat tangan nie!! tan de pham!!ngaaa~

Yui_Wani said...

Faham cikgu~~