Wednesday, October 13, 2010

Jom Add Url Blog Korang..!

Salam geng,


  Apyzs not in mud today tapi rasa macam bersalah la kalau tak post sesuatu kat korang,pelik betul la..Musykil...musykil...!

  Then,dalam ketiadaan mud ni apyzs terfikir tentang kekosongan ruangan Blogger Listing dalam blog apyzs laa pulak..


  So,korang yang rasa nak up traffik tu boleh la masukkan URL blog korang ke dalam ruangan Blogger Listing apyzs ni..Tapi harap maklum ye,traffik apyzs tidaklah hebat seperti blogger2 lain..
Maklumlah baru nak bertapak dalam dunia belog ni..
Ok laa,blogger2 yang datang singgah dan terbaca post ni,harap sudilah ye untuk add url blog korang tu...
Untuk Add URL blog korang tu sila tinggalkan nama dan url blog kat ruangan comment ok..

**Biarlah bermula daripada bawah supaya kejayaan dicapai itu disusuli dengan pengalaman**

5 comments:

Yui_Wani said...

Nah nah nah...saya punya link iniiii~ :D Dah orang mintak Yui kasi la kan...:D

http://candleslight-valkyrie.blogspot.com

buzymovie said...

ni blog sya..bnyk movie2 yg best kt cni..add yer..


http://buzymovie.blogspot.com

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

nk bagi jgk !!!!

http://akma-bulankayangan.blogspot.com

"My name is Akma, and I am not said...

nk bagi jgk !!!!

http://akma-bulankayangan.blogspot.com

buzymovie said...

ni blog sya..bnyk movie2 yg best kt cni..add yer..


http://buzymovie.blogspot.com