Tuesday, October 12, 2010

Result Vote Pembaca Blog apyzs

Salam semua pembaca,

  Entry baru untuk korang..,baca la kalau korang nak baca..Aku buat ni pun saja2 je untuk korang tengok2..

  Ni hah,bulan lepas apyzs ada la buat satu ruangan vote..So,nak bagitau kat korang yang ruangan vote tu telahpun berakhir semalam..Vote tu apyzs buat just untuk nak tahu pandangan peribadi pembaca terhadap blog apyzs ni je..Agak lama la ruangan vote tu berlegar dalam blog apyzs,kira2 dalam sebulan camtu..

Kat gambar bawah ni result yang korang vote:













  Hehe,buat malu je,yang vote tu bukannya ramai pun...tapi okey la,at least apyzs dapat tahu pandangan diorang..Emm,sebelum terlupa,terima kasih taw kepada sesiapa yang telah rajin meluangkan masa for vote tu..

No comments: