Tuesday, October 12, 2010

Theme Sony Ericsson Untuk Anda


Salam Blogger,

 Hye semua pembaca setiaku,haha(ada ker..?)Ok,entry yang korang tengah baca ni sebenarnya lebih kepada ingin meminta pendapat korang…

  Pendapat apa?Ni hah,sejak 2-3 hari ni,apyzs terfikir nak buat satu page baru bagi menggantikan page gadget yang tidak begitu menyerlah dalam blog apyzs ni.Page baru tu apyzs namakan ia sebagai “THEME@APYZS” .Ok x..?Dalam page tu korang boleh meminta apyzs tolong buatkan theme seperti yang korang nak untuk dijadikan theme dalam handphone sony ericsson korang secara percuma..Just sony ericsson taw..,Nokia or others apyzs tak dapat nak tolong..Sory =) .

  Ok,membebel sudah,sekarang ni apyzs nak comment korang tentang idea apyzs ni..Sila tinggalkan comment korang untuk post ni yer..Nanti apyzs fikir sama ada nak jadi kan idea ni realiti ke tak..!So,nak tau jadi ke x idea ni,korang kena la datang melawat blog apyzs selalu ye…hehe:-)

6 comments:

missSenget said...

wah...mnarik2~~!!

nk sony ericsson yari..

ekekek~~...

ain said...

menarik tu.nak tanya sikit boleh... mana lebih baik antara nokia dan sony ericsson

apyz's said...

dua2 best bg apyzs...tp apyzs guna sony sebab sony ni simple...

apyz's said...

dua2 best bg apyzs...tp apyzs guna sony sebab sony ni simple...

ain said...

menarik tu.nak tanya sikit boleh... mana lebih baik antara nokia dan sony ericsson

missSenget said...

wah...mnarik2~~!!

nk sony ericsson yari..

ekekek~~...