Monday, November 1, 2010

Seperti Kebiasaan!!

Salam Blogger,

Korang!!buat pe tu...
>>berblogwalking?
>>update entry?
>>ping entry?
>>takpun mesti korang tengah membaca entri2 apyzs...hehe

apyzs sebenarnya kekurangan idea dah ni..(perkara biasa seorang blogger)!!
tapi apyzs rasa cam tak best la kalau tak update entry baru setiap hari..
So,apa je yang lalu dalam benak fikiran apyzs,on the dot apyzs tulis selaju yang mungkin,bukan apa takut terlupa...


Ok,seperti kebiasaan pada tiap petang2 aktiviti apyzs apa lagi kalau bukan BOLA..!!
Yang tu je sebenarnya nak bagitau dalam entri kali ni..

Jangan menyesal baca entri ni yer..hehe!!


P/s: Main bola jap lagi nak buat hatrik

6 comments:

Azman Roslan said...

janji ada update blog, heheh..

efa said...

hohoho....main bola sendiri2 or ada team?:)selamat bermain bola...

Blog Leader said...

Biasa la idea block tu...

http://yourmusicenter.blogspot.com/

Semua penulis ada mengalaminya..

apyzs said...

AZMAN ROSLAN:
>>tau takpe..haha


EFA:
>>of course laa ada team..Huhu,anyway thankz ya sebab sudi menjadi pengomen tegar apyzs...haha


BLOGLEADER:
>>huhu,betol tu...

efa said...

huh :0 pengomen tegar???cnfuse2 hahaha

apyzs said...

AZMAN ROSLAN:
>>tau takpe..haha


EFA:
>>of course laa ada team..Huhu,anyway thankz ya sebab sudi menjadi pengomen tegar apyzs...haha


BLOGLEADER:
>>huhu,betol tu...