Tuesday, November 2, 2010

Mampukah apyzs Capai Peningkatan?




Salam Blogger,

  
Seperti yang apyzs janjikan pada entri lepas iaitu entri Info for reader apyzs,apyzs akan update ruangan reputasi apyzs yang dah berhabuk tu pada setiap 6 haribulan pada setiap bulan..Faham kan?Kalau tak faham tak pe la,korang just up to date je ngan entri2 apyzs yer..Nanti kompem akan faham jugak..

Emmm,sebelum menerima kutukan,biar apyzs terangkan yer sebab apa apyzs wujudkan page ni..Sebenarnya page ni hanya untuk apyzs mengkaji prestasi apyzs dari hari ke hari,bulan ke bulan..So...
apyzs harap sangat la yang korang tak akan menyalah ertikannya..

Kalau kata apyzs nak menunjuk,tak mungkin la kan..ye la apyzs punya visitor baru berapa je..Tak ada sebab nak kutuk yer..

Taw2,Jangan kutuk taw..Thankzs korang...ahakz!!

P/s:
-Tunggu yer nanti apyzs akan update reputasi apyzs untuk bulan october ni..

5 comments:

Azman Roslan said...

aku tunggu..

Anzur Anuar said...

insyallah ;)

Laman Ping Terbaru: jom ping entry terbaru disini

Wan Gerrard said...

reputasi camne ni? Gerrard tunggu la jugak =P

Wan Gerrard said...

reputasi camne ni? Gerrard tunggu la jugak =P

Azman Roslan said...

aku tunggu..