Friday, September 30, 2011

Dikala Bosan...

Hye,da lama tak tulis blog.bukan apa yer,seperti yang korang tau,aku BIZI..
Ni pun nasib baik roommate aku keluar gi dating,kalau tak mesti blog ni tak de entri baru lagi.Ye la blog ni aku tulis time aku bosan jer.

Anyway,dah bosan2 sangat tuh,aku mula la main game and bukak youtube.Tetibe aku teringat roomate aku ada tunjuk kat aku video ainan tasneem.Apa mau tunggu,dah bosan sangat aku pon bukak la video2 ainan tasneem ni.Best jugak layan dye nyayi plus muka lawa pulak,Memang kena la bila time2 bosan camni.

Korang yang ngah bosan2 cam aku ni,Nah tengok video ni..Layan je =D



P/s: sukanya aku bila tengok perempuan pandai main guitar,tambah pulak suara sedap..hishh,sweet tol la..

2 comments:

Yui Light said...

Aiseh....acece...ahahahhaa xD

apyzs said...

haha..napenye Yui Light?