Saturday, November 6, 2010

Reputasi apyzs Bulan October

Salam semua,kat bawah ni reputasi apyzs pada bulan October seperti yang dijanjikan dalam entri info for readers apyzs dengan entri mampukah apyzs capai peningkatan.So usha2 la yer,statistik ni hasil daripada genap dua bulan berblogging..Yer la,hari ni dah genap dua bulan apyzs.blogspot.com ni wujud di alam maya ni,kena buat entri ni.....
Tunggu!!


REPUTASI APYZS BULAN OCTOBER:

Minggu Pertama
october-first week

Minggu Kedua
october-second week

Miguu Ketiga
october-third-week

Minggu Keempat
october-fourth-week

::Total Unique Visitors untuk bulan October : 356+312+426+655 =1749 unique visitors
::Total Pageviews untuk bulan October : 621+627+678+1276 =3202 pageviews




P/s: Korang mesti nak tergelak tengok statistik ni kan..?Tak pe,gelak je kalau nak..memang statistik apyzs ni sikit,tapi apyzs puas hati sebab ni la hasil dari usaha apyzs sendiri..

30 comments:

buzymovie said...

kira ok la..blog bru 2 bulan..klau bleh maintain visitor 100 keats kira ok la utk blog yg bru...rjin2 la blogwalking k..

BeaN MorENo said...

satu pencapaian yang menarik...teruskan usaha

HAZWAN17 said...

ok lah tu bro..
janji mantain,,,,,

AnWaRnAiM said...

huh..kira ok la tu bro..gudluck~

sumpit said...

tahniah kawan... aku pun baru jugak

JEMPUT BACA DI BLOG SAYA
jom kemaskini email yahoo..... dengan fb filter

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhhh~ ok la tuh~ tahniah~~ ^_^

efa said...

waah....byk yea...tahniah..caya la...

y@n@ M!B said...

woo bagusnye..tahniah²! keep up the gud work ^_^

Magrib said...

rajin cari readers ea..

cume nk ingatkan.. jgn taksub.. n.. jaga hati pembaca..

Tn.Punya said...

takpe..pelan2 dulu aku pon macm ni juga..teruskan usaha

Nur Mudrikah said...

alhamdulillah la tuh..
bru j jdi blogger dah dpat byk tuh..
truskan usaha,,

ema fatimah said...

congrats :)

Epul Azimi said...

gila traffic,oklah tu,aku lagi kurang dri ko,bleh share kan pengalaman?.......:)

Zulfahmi Abidin said...

macam menunjuk jer.^__^

Terkini: 1. Kaki Belit Depan Masjid 2. Gadis T-Shirt Bintang Terselit Kat Belog Ailyl Rozanna 3. Dibawah Paras Normal

ezhan_artwork said...

wahh, hebat lah. Walaupun baru tp dh dpt tarik visitor bnyk camtu. Cayalah. truskan berblogging :D

da[Y]un said...

ok apa apyzs..!

Lisa said...

keep it up okeyhhh~!

i am S!L4H.. said...

pergghhh byk gle unik visitor..
thniah2...
hepy blogging~

i am S!L4H.. said...

pergghhh byk gle unik visitor..
thniah2...
hepy blogging~

da[Y]un said...

ok apa apyzs..!

Zulfahmi Abidin said...

macam menunjuk jer.^__^

Terkini: 1. Kaki Belit Depan Masjid 2. Gadis T-Shirt Bintang Terselit Kat Belog Ailyl Rozanna 3. Dibawah Paras Normal

Epul Azimi said...

gila traffic,oklah tu,aku lagi kurang dri ko,bleh share kan pengalaman?.......:)

Nur Mudrikah said...

alhamdulillah la tuh..
bru j jdi blogger dah dpat byk tuh..
truskan usaha,,

Tn.Punya said...

takpe..pelan2 dulu aku pon macm ni juga..teruskan usaha

Magrib said...

rajin cari readers ea..

cume nk ingatkan.. jgn taksub.. n.. jaga hati pembaca..

efa said...

waah....byk yea...tahniah..caya la...

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhhh~ ok la tuh~ tahniah~~ ^_^

AnWaRnAiM said...

huh..kira ok la tu bro..gudluck~

HAZWAN17 said...

ok lah tu bro..
janji mantain,,,,,

buzymovie said...

kira ok la..blog bru 2 bulan..klau bleh maintain visitor 100 keats kira ok la utk blog yg bru...rjin2 la blogwalking k..